10.4 C
İstanbul
Cuma, Mart 29, 2024
Booking.com
Ana SayfaOtellerMuğlaAşkın Doğadaki Yeri: Nautical Butik Otel

Aşkın Doğadaki Yeri: Nautical Butik Otel

- REKLAM -

Denizin turkuazı, ormanın yeşili, limon ağaçlarının mis gibi kokusu, ağustos böceklerinin sesi, tatlı rüzgarın hafif esintisi… Huzur ve dinginlik içerisinde bir tatil, bir kaçış yeri arıyorsanız kendinize Nautical Butik Otel, gidebileceğiniz en iyi yerlerden biri.

Kendini aşk ve romantizm konsepti ile bir balayı oteli olarak tanımlayan Nautical Otel, doğanın senfonisi içinde aradığınız tüm konforu, lezzeti ve eşsiz deneyimleri sunar nitelikte.

Privilage, Dublex, Deluxe, jakuzili ve dört tane de standart taş evleri ile hizmet veren otel, tamamiyle deniz manzaralı ve portakal ağaçları, limon ağaçları ve rengarenk çiçeklerin içerisinde Babadağ’ın eteklerinde yer alıyor.  Faralya Köyü’nün Akdeniz ile birleştiği noktada, Dalaman Havaalanına 70 km, Fethiye’ye ise 26 km uzaklıkta.

Yetişkin oteli olan Nautical Otel, balayı konseptinin yanı sıra, huzur içinde kendini yenilemek isteyenlerin de hayalleri ile baş başa kalabilecekleri ideal bir konsepte sahip. Ayrıca tekne turu, Lykya yolu yürüyüşü, dalış organizasyonu, yamaç paraşütü ve jeep safari ile macera arayışında olanların da keyif alabileceği seçenekler sunuyor. Öte yandan negatif enerjiden kurtulmak, dünyanın telaşından kaçıp kendinizi keşfetmek için yoga ve meditasyon yapmak isterseniz, denizin hemen yanı başında eğitmenler eşliğinde arınmanız mümkün. Diyenler masaj ve sauna seçeneklerini değerlendirebilirler.

Lezzet konusunda da iddialı olan Nautical Otel, ürünlerinin bir kısmını kendi bahçesinde özenle yetiştiriyor. Sabah uyandığınızda domatesler, biberler bahçeden kahvaltı sofranıza geliyor. Eşsiz günbatımı manzarasında tadına varacağınız taptaze lezzetler ise tam içinde olduğu Akdeniz’e ve Ege’ye ait.

Her şeyden ve herkesten uzakta, doğanın içinde huzurlu, bir o kadar da konforlu bir tatil yapmak istiyorsanız Nautical Butik Otel tam aradığınız yer.

Diğer Yazılar

Son Eklenen Haberler