15.8 C
İstanbul
Perşembe, Mart 28, 2024
Booking.com
Ana SayfaGüncelNew Era Şapka Çeşitleri Nelerdir? Nereden Alınır?

New Era Şapka Çeşitleri Nelerdir? Nereden Alınır?

- REKLAM -

New Era şapka çeşitleri baseball şapka, New Era bucket, New Era bere olarak temelde üç ana başlık altında sıralanabilir. Hatquarters e-ticaret sitemizde ve denemeden almam diyenler için açmış olduğumuz metropolitan şehir olan İstanbul Sarıyer İstinye Park Avm de bulunan HatquartersMağazamızdan alışverişinizi yapabilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri’nde 1920 yılından bu yana üretim halinde olan farikamızdan, hem merkezi konum olan Amerika Birleşik Devletleri’ne hem de dünya genelindeki müşterilerine hizmet veren tüm işçi ve çalışanlarımızla birlikte siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Türkiye genelinde, hemen hemen 2005 yılından bu yana tanınan onun haricinde yurt dışına çıkan kişilerce bilinen bir yabancı marka olan new era bugün Türkiye genelinde tanınan yerli markalarla boy ölçüşecek kadar yerel halk tarafından iyi bilinen bir marka olmayı başarmıştır. Tüm bu başarının altında, koca bir ekibin çalışmaları yatmaktadır.

1920 ve New Era Cap Company Inc. serüveni:

1920 yılında Ehrhardt Koch tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan New Era Cap Company Inc. başlangıçta ürettiği şapkaların harici zamanla giyim ve aksesuar markası da olmaya başlamıştır. Marka zamanla, Amerikan gençliğinin bir simgesi olarak görülmeye başlanmıştır. Marka daha da büyüyerek, kendini aşmaya başlamıştır. Öyle ki artık hip hop dünyası tarafından tercih edilen markalar arasında başta gelmeye başlamıştır. Bu durum gün geçtikçe büyüyerek yayılmaya başlamıştır. Artık sadece hip hopçılar değil, rockçılar, rapçiler ve ülke genelinde boy gösteren patenciler tarafından tercih edilmeye başlamıştır. Zamanla Amerika’ya gelen öğrenci ve turistlerce satın alınıp markanın ünü Amerika’nın sınırlarını aşmaya başlamıştır. Böylelikle, marka özellikle şapka alanında 40’dan fazla ülkede tanınmaya başlamıştır. Daha sonra meşhur olduğu bu ülkelere de satış yapmaya ve yerel markalarla yarışmaya başlamıştır.

2005 ve Türk gençliği ile tanışma aşaması:

2005 yılında Petek Pazarlama Tekstil Tic. A.Ş. ile iş birliği yaparak Goorin Bros distribütörlüğünde New Era markası Türkiye de belirli bir kesimin geçleriyle taşıma aşamasına girmiştir. Bu kesim statüsü yüksek olan kesimden oluşmaktaydı. Kısacası marka yüksek zümreye hitap etmekteydi. Bu nedenle halen halkın gençleriyle buluşabilmiş sayılmaz. Türkiye’de satışı yapılan New Era yüksek kesimi hedef almaktadır. Bu nedenle halkın markası olmak yerine yüksek zümrenin markası olmayı ve markasını buna göre konumlandırmayı en başında seçmiştir. Bu nedenle, New Era yerel bir markanın hitap ettiği kitleyi hedef almamaktadır. Fiyatlandırması ve markasının pazardaki konumlandırması bizlere zaten hedef kitlesi hakkında bilgi vermektedir. Bu nedenle, New Era Amerika’da hedef aldığı başlangıçtaki hedef kitlesinden artık sapmıştır. Amerika Birleşik Devletleri’nde, kurulmuş bir marka olan ve zamanla evrim geçiren markalardan birisi olan New Era bugün Amerikan gençlerinin bir sembolü haline gelmiştir. Bu sembolü ise New Era markası tüm dünyaya taşımayı başarmıştır.

Diğer Yazılar

Son Eklenen Haberler