14.4 C
İstanbul
Pazar, Nisan 28, 2024
Booking.com
Ana SayfaGüncelSanal Ofis Ve İmkanları

Sanal Ofis Ve İmkanları

- REKLAM -

Günümüzde bir çok şirketin en büyük problemi gider kalemleri içerisinde yer alan; elektrik, su, ofis kiralama ve de aylık masraflar yer almaktadır.

 Ofislerde harcanan pek çok giderler yerine sanal ofis hizmetini tercih etmek fiziksel olarak herhangi bir ofis ortamına ihtiyaç duymadan vergi mükellefi olan kişilerin ve ticari kuruluşların mevcut yasal zorunluluklardan dolayı ortaya çıkan masrafları minimuma indirme imkanı sağlamaktadır.

 Dolayısıyla Office İstanbul müşteri odaklı olması ve dinamik iş gücü desteği ile yasal adres çerçevesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Bu bağlamda Office İstanbul geleneksel ofis kavramının ötesine geçmektedir.

 Sanal Ofis Yasal mıdır?

 Pratik bir ofis kiralama modeli olan sanal ofislerde fiziksel olarak ofis kavramını bünyesinde barındırmamaktadır. Bu bağlamda kanunlar gereği ticaret faaliyet içerisinde bulunan bütün kurum ve kuruluşlar ve vergi mükellefi kapsamında yer alan serbest çalışanlar resmi olarak bir adresleri olmalıdır. Türk Ticaret Kanunun da ki ifadelere göre sanal ofis ülkemizde bütünüyle yasaldır.

 Kanunlarda belirtilmiş olan iş yeri adres tanımı ile ilgili detaylı açıklamalar yer alması sanal ofisleri bütünüyle yasal bir hale getirmektedir. Kanun kapsamında olmasındaki en büyük neden kişilere ulaşabilecek bir iletişim kanalı ve adresin bulunmasıdır.

 Şayet yeni bir girişim ya da şirket kurulmak istendiğinde ve kısa vade de ofis kiralanarak yüklü miktarda masraflarda bulunulmak istenmiyorsa sanal ofisle şirket kurmak çok ideal bir yöntem olacaktır. Bu nedenle kaliteli ve prestijli olan bir adres ile çalışarak yapılacak işler daha az masrafa katlanılarak hızlı bir şekilde yürütülmektedir.

 Sanal Ofis Hizmetlerinin Avantajlar Nelerdir?

 Günümüzde sanal ofis avantajları ise öncelikle resmi bir adrese sahip olunması, düşük maliyetlerin yer alması, telefon, posta ve kargo işlemleri, herhangi bir ofis giderinin bulunmaması, network imkanı, operasyonel bir yönetim şekli, prestij, çeşitli sektörlerden insanlar ile tanışma imkanı barındırması, toplantı salonu ya da seminer salonu gibi hizmetlerin varlığı olarak sayılabilmektedir.

 Bu bağlamda Office İstanbul kişilere pek çok imkan sunmaktadır. Bunlardan biri tam donanımlı toplantı ve seminer salonlarıdır. Ayrıca misafirler karşılanmakta ve ağırlanmaktadır. Ortak kullanım alanlarda bu sayede keyifli çalışma ortamları yaratmaktadır.

Diğer Yazılar

Son Eklenen Haberler