12.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024
Booking.com
Ana SayfaGüncelPandemiden Kaçış: Karavan Hayatı

Pandemiden Kaçış: Karavan Hayatı

- REKLAM -

Doğal afetler ve pandemi derken, ülkemizde insan doğasından  huzur ve nefesin sembolü olan gerçek doğaya doğru bir kaçış başladı. Karavanı kapan soluğu,bilmediği konumları keşifte aldı. Böylece sosyal paylaşım platformlarında karavanlı gezginleri sıkça görmeye başladık. Minimal yaşamla uçsuz bucaksız renk cümbüşü içeren mekanları birleştiren karavan hayatı, sosyal medya okurlarına da çeşitli mecralarda tazelenme hissini yaşatıyor.

Bulunduğunuz atmosferden yeni ufuklara doğru küçük ama güzel bir adım atmak istiyorsanız internette karavan konulu içerikleri takip ederek işe başlayabilirsiniz.

Hâlâ minik de olsa harekete geçmediyseniz sizler için YouTube ve Instagram’da en çok takip edilen karavancıları listeliyoruz. Hemen başlayalım.

Yolcuların Dikkatine

Akdenizli genç bir çiftin karavan hayatıyla beraber deniz maceralarını da takip edebileceğiniz samimi bir sosyal medya hesabı. Bu aralar bir de köyde ev kiraladılar. Karavan hayatıyla birlikte köy yaşamına dair paylaşımları keyifle takip edebilirsiniz.

Camper Bee’s

Çocuklu bir çiftin karavanlı kamp maceralarını, ülkemizin çeşitli yerlerindeki doğal güzellikleri keyifle takip edebileceğiniz kaliteli hesaplardan biri.

Rotasız Baran

Sonbahar ve kış mevsimlerinde Ege ve Akdeniz gezintisi için Amerikan’ın o filmlerde sıkça gördüğümüz okul otobüsünde tam zamanlı yaşayan Baran’ı takip edebilirsiniz.

Karavan hayatına yeni başlamış, gayet samimi paylaşımlar yapan iki içerik üreticiyle listemizi tamamlayalım.

Serserigiller

Videolarında düğünlerine de şahit olabileceğiniz bu genç çift kısa zaman önce günlük yaşam ve gezi içeriklerinden karavan hayatına geçiş yaptı.  J9 minibüsün neye dönüşebileceğini görmek isteyenleri zevkle bu kanala davet ediyoruz.

Karavandan Bildiriyorum

Yine son dönemde karavan hayatına geçiş yapmış muhteşem bir çift. Akıcı ve net anlatımlarıyla deneme amaçlı karavan kampından bildirmeye başladıklarına şahit olacaksınız. Eminiz ilerleyen günlerde ülkemizin cennet köşelerinden, karavan hayatını merak eden bizlere harika havadisler bildirmeye devam edecekler.

Dünyanın içinde bulunduğu bu zor dönemde ülkemizde kulağa gayet hoş gelen karavan hayatı gayet popüler bir hal aldı. Sizler de eğer bu hayatı merak ediyor, süreçleri önce ayrıntısına kadar takip etmek istiyorsanız, yukarıda listelediğimiz içerik üreticisi gibi pek çok yeni ve kaliteli kullanıcıyla internet ortamında tanışabilirsiniz.

İyi seyirler.

Görsel: Kampus Production adlı kişinin Pexels‘daki fotoğrafı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Diğer Yazılar

Son Eklenen Haberler